Home » Wie ben ik?

Aangenaam...

Mijn naam is Patricia Havelaar-Groenink. 

Ik ben van kinds af aan al een tekstschrijver in hart en nieren. Al vrij snel had ik op school door hoe de Nederlandse 

taal in elkaar zit en hoe alle grammatica en spellingsregels moeten worden toegepast. Daarbij kwam ook dat het me vrij gemakkelijk af ging om een bepaalde tekst te fabriceren, een storyteller en copywriter in de dop.

Informatiespecialist, (web)redacteur, content manager en tekstschrijver

Toch heb ik uiteindelijk een studierichting gekozen die slechts zijdelings met de Nederlandse taal te maken heeft en ben ik uitgegroeid tot informatiespecialist en content manager binnen de zakelijke dienstverlening. In mijn werk werd ook snel duidelijk dat tekstschrijven mijn talent is en heb ik binnen dit professionele kader de nodige teksten geschreven. 

Tekstbureau Havelink

Vrienden en bekenden wisten mij moeiteloos te vinden voor het schrijven van een tekst of (sollicitatie)brief. Dit, tezamen met mijn liefde voor het goochelen met de Nederlandse taal, heeft me doen besluiten Tekstbureau Havelink op te richten. Ik heb veel expertise opgebouwd in het schrijven en redigeren van zakelijke en commerciële teksten en blogs. Dit weet ik in de praktijk goed te combineren met mijn ervaring als content manager, informatiespecialist, (web)redacteur en social media specialist. Daarnaast schrijf ik regelmatig teksten betreffende huis en interieur, één van mijn passies.

Jargon

Ik word graag uitgedaagd in mijn werk. Dit kan zijn door een bepaald vakgebied of een bepaalde doelgroep, maar bijvoorbeeld ook door een bepaald soort taalgebruik, zoals vakjargon.

Voor nadere informatie omtrent mijn werkzaamheden en ervaring kunt u een kijkje nemen op de pagina 'Portfolio' op deze site.

Samenwerking

Heeft u interesse in een samenwerking met Tekstbureau Havelink? Dan hoor ik graag van u via het contactformulier.


Heeft u het online tijdschrift GreenHouse Online Magazine of mijn blog 'Thuis in Huizen' al eens gelezen? U komt er door te klikken op de desbetreffende link.